Categories
Polterabend Mandestrip København,

Mandestrip

mandestrip

Underholdende Mandestrip Rutineidéer

Nørd-tema Rutine:

I modsætning til de typiske helt ‘mand-i-uniform’ temaoptrædener tilbyder nørd-personaen en unik og engagerende måde at ‘bryde isen’ på ved starten af dit show. Dette er især vigtigt, når du optræder ved private ‘strip-a-gram’ opgaver, da det er almindeligt, at små grupper af kvinder føler sig lidt utrygge, når underholderen først træder ind i rummet.

Ofte kan kvinder i disse situationer sidde stille i begyndelsen og observere dig uden at engagere sig. Jeg har oplevet utallige gange, at kvinderne bare sad på sofaen og kiggede på mig i tavshed. Traditionelt har jeg måttet gøre en stor indsats for at få dem til at slappe af og deltage. Men med et humoristisk tema som en ‘nørd’ kan du bruge dette til din fordel.

Den uventede natur af nørdkostumet giver dig mulighed for at fremhæve den komiske del af din optræden. Omfavn fjolleriet og vær underholdende og absurd, når du starter din rutine.

Ved at gøre dette, vil du hjælpe dit publikum med at slappe af og mindske enhver nervøsitet eller forventning.

Sådan Gør Du Det Unikt: Inkorporer rekvisitter såsom biblioteksbøger (forestil dig den klassiske nørd, der taber alle sine bøger) og brug sjov musik til at forstærke den komiske effekt.

Endnu et fremragende humorbaseret kostume, der altid hjælper med at få publikum til at slappe af, er den tykke mand.

Skønheden ved disse rutiner er, at de viser, at du ikke tager dig selv for seriøst. Kvinder bryder sig generelt ikke om performere med store egoer og arrogante personligheder, da det er en af de største afvisningsgrunde.

Bonus Tip: Undgå at stoppe puder under dit tøj. Invester i stedet i en god kvalitet fedtdragt, der nemt kan tages af uden for meget besvær.